Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

voorzitter : mevr. Josine Severijns - van Loon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vice-voorzitter : mevr. Debby Rijkes - Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaris : dhr. Peter Voermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
penningmeester : dhr. Daniel Severijns Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ledenadministratie : mevr. Josine Severijns - van Loon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bestuurslid evenementen : mevr. Ineke van Dun-Mertens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
materiaal & PR : dhr. Peter Voermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2e secretaris vacature  
bestuurslid vacature  

Het algemeen emailadres is : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het instructieteam bestaat uit:

EH-instructeurs:
Debby Rijkes - Visser
John Ansems
Freek Tolsma
 
LOTUS-slachtoffers: Nel van der Aa
Jan van Hoeckel
Richard Hofstee
Miriam van Antwerpen - van Oosterwijk
 

Website

De beheerder van de website is te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo

Zoeken